HTML

Milliárdok, milliárdok

Röpködnek a milliárdok. Felfoghatatlan összegek. Pedig mi fizettük be adóba. Ők elköltik. De mire? És mennyit az én zsebemből?

Friss topikok

Linkblog

2009.03.11. 01:26 Pepperoni

Kapolyi - Te öreg kártyakeverő

Ezt utálom ebben az országban. Itt van ez az öreg trotty. A nevéről a következők juthatnak csak eszünkbe: milliárdok, top 100 gazdagság, orosz államadósság lebontása, áram.

MSZMP központi bizottság tagsága után ahelyett hogy csöndben maradna és örülne hogy nem sodorta el a népharag, hanem úgy lesz milliárdos pillanatok alatt a régi távárisokkal közösen lopott pénzből, hogy mi még ki sem tudtuk mondani azt a szót, hogy pluralizmus.

És egy ilyen vén szatyor ezek után nem hogy leülne a májfoltos seggére nyugton maradni, és disznósajtot falatozgatni, ehelyett azóta is non-stop lop meg minket mindannyiunkat megawattonként. De ez sem elég Nekije.

http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/03/10/mvm-milliardok_offshore_cegeknek/

Nem bírja ki az éhsége, pedig eddig folyamatosan evett. Nem bírja ki, hogy  kicsit megálljon és ne szaladjon bele bonyolult offshore ügyletekbe, amin mi mindannyian csak vesztjük a közös pénzünket. Ami gurul el Panamára, a Kajmán szigetekre, Luxemburgba és még ki tudja csak hova.

Megszorítanak, de még a maradék vagyont sem restek dézsmálni.

De vajon mi vezeti ennek a gonosz öregembernek a reszkető kezét még mindig? Tovább akarja bővíteni 26 különoldalon beadott vagyonnyilatkozatát?

Remélem börtönbe kerül így vagy úgy, és a vagyonelkobzás sem marad el.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fejenkent.blog.hu/api/trackback/id/tr90995073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása