HTML

Milliárdok, milliárdok

Röpködnek a milliárdok. Felfoghatatlan összegek. Pedig mi fizettük be adóba. Ők elköltik. De mire? És mennyit az én zsebemből?

Friss topikok

Linkblog

2009.03.21. 12:16 Pepperoni

Mai merész tippeim: Gyurcsány, válság, Chavez

Gyurcsány lemondott:

- Gyurcsány maradni fog. Ez megint csak egy szokásos gyurcsányi fordulat és duplablöff. "Meg lehet próbálni nélkülem is", de igazából mégse. Ferenc nem tudja elengedni a kormányrudat. Az egyénisége nem engedi, így maradni fog még velünk egy kis időt.

Válság:

- Szerintem nem olyan hülyék azok a pénzkópék odafönt, hogy ne látták volna előre, hova rohan a piac. Akkor viszont cash-t spájzoltak, és most nyolcad, tizedáron bevásárolnak. Ha pedig ők venni kezdenek, akkor mindenki más velük megy, és a válságnak vége. Addig van válság, amíg a TV azt kiabálja, hogy válság van. Ha ennek vége, és már csak a pozitívumokat sorolja a híradó, akkor már lehet is elővenni az új lufit, nagy levegőt venni, és újra fújni, fújni, fújni.

Chavez:

- A csávóból mostmár aztán tényleg elege lesz a nagyhatalomnak. Nem lehet vele alkudni, nem tetszik amit csinál, lassan kinyírják valahogy. Talán lezuhan majd a repülőgépe.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://fejenkent.blog.hu/api/trackback/id/tr471015954

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.21. 12:33:22

Megélni a pillanatot - Nem bírja kivárni a végét? És egy videó a végére:      Kapcsolódó írások: KarakteröngyilkosságA gyurcsányozás - út a semmibeA progresszió csődje

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása