HTML

Milliárdok, milliárdok

Röpködnek a milliárdok. Felfoghatatlan összegek. Pedig mi fizettük be adóba. Ők elköltik. De mire? És mennyit az én zsebemből?

Friss topikok

Linkblog

2009.03.02. 16:05 Pepperoni

Jóslat

Közelednek a választások. Még egy év meg egy kicsi. gyurcsány hátránya behozhatatlannak tűnik.

Valamit tennie kell, ha nem akar a süllyesztőbe kerülni.

És mit tesz ilyenkor?

Lassan ideje lesz újra előhúzni a már anniyszor bevált rasszista kártyát. Az örök jolly jokert. Csak a nagy különbség miatt most keményebben kell odacsapni.

A közeljövőben tapasztalni fogjuk, ahogy egymásnak fogják engedni a romákat és a magyar gárdát. legyen harc. kemény harc. fegyverrel, halálig.

aztán lehet mindent a jobboldalra, sőt személyesen orbán viktorra kenni. mert amiatt történt minden, mert ő azt találta anno mondani, hogy blábláblá

Lehet esetleg a még utcára merészkedő tüntetők közül a rendőrök felé, rosszabb esetben rájuk lőni.

Mindenesetre valami durva dolog, valami a háttérből irányított, manipulált durva esemény a választásokig még történni fog. Hogy a kigondolt, felépített félelem visszaterelje az elpártolt szavazókat.

És be lesz bizonyítva, hogy mindenről a jobboldaliak gyűlölete tehet.

2009. 03. 02.

Ezt a postot a jövőnek írtam.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fejenkent.blog.hu/api/trackback/id/tr12975579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása